Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tolbodsgulvafslibning.dk/public_html/wp-content/themes/bestbuild/inc/redux-framework/redux-framework/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376
Arbejdsområder - Gulvafslibning i Skive og omegn

Arbejdsområder

Gulvafslibning

Vi tilbyder professionel gulvafslibning til både private og erhverv.

Gulvafsliber som sliber gulv

Behandling

Vi tilbyder gulvbehandling i form af Lakering, Oliering, Sæbe og meget mere.

Flot gulv efter behandling

Vedligeholdelse

Det er vigtigt at gulvet bliver vedligeholdt, og vi rådgiver derfor altid vores kunder mod de bedste resultater.

2 personer some efterbehandler gulv i Skive efter aftale

Gulvafslibning

Træ lever og ånder. Det er naturens eget materiale. Indeklimaet bliver mere sundt og med mindre risiko for allergi tilfølge, fordi trægulve er så lette at gøre helt rene.

I langt de fleste tilfælde kan man nøjes med en gulvafslibning, når man ønsker at renovere sit gamle eller sit nye gulv.

Høvl, sandpapir, knofedt og en kærlig efterbehandling så bliver gammelt træ som nyt.

Behandling

Lakering: Giver træet en flot overflade og fremhæver årer og spillet i træet, man får en meget slidstærk overflade.

I dag benyttes der primært vandbaseret lak, der er mindst lige så effektiv som de gamle lak-typer, der var sundhedsfarlige selv i lang tid efter lakbehandlingen.

Vi anbefaler af et fuldafslibet gulv eller et nyt gulv, får man 3 behandlinger med gulvlak for at sikre længest mulig holdbarhed.

Lakbehandlede gulve kan både have en mat eller glansfuld overflade man kan anvende hvid lak, hvis man ønsker et lysere gulv.

Man kan forlænge gulvets levetid ved at letafslibe og behandle gulvet. Hvilket hverken er lige så tidskrævende og bekosteligt som en fuldafslibning.

Med lak behandlede gulve er det vigtigt man ikke slider igennem lakken, hvis der er slidt igennem lakken kræves der en fuldafslibning for at gøre gulvet flot igen.

Oliering: Gulve der efterbehandles med olie, får en dyb gylden glød. Træets naturlige struktur bevares og fremhæves og så er det nemt at holde rent og pletreparere .

Olierede gulve kan udføres i natur, hvid andre farver. Ved behandling med farvede olier kan gulvet dog aldrig efterfølgende laves lysere kun mørkere eller samme farve.

Sæbe: Et trægulv kan ikke stå ubehandlet det er umuligt at vedligeholde. Sæbebehandling beskytter mod pletter og snavs og anvendes til færdigbehandling og vedligeholdelse.

Sæbebehandling giver den meste naturlige overflade, som virker varm og bløde.

Man kan vælge mellem natur og hvid sæbe.

Lud: Bevirker at træets naturlige gulvningsproces bremses, og samtidigt lysner det gulvet. Ludbehandlet gulv skal altid efterbehandles med en af de ovenstående behandlinger. I de fleste tilfælde vil man vælge et hvidt produkt til efterbehandling for at få den bedste effekt.

Vedligeholdelse

Lakerede gulve: Støvsuges når gulvet trænger til at blive vasket, tørres gulvet over med hårdt opvredet klud og der anvendes et neutralt rengøringsmiddel, med en pH-værdi på ca 7.

Får man en ridse i lakken, så er skaden sker. I nolge tilfælde kan det reddes med voks, men i de fleste tilfælde må man leve med det.

Olieret gulve: Støvsuges, når gulvet trænger til at blive vasket gøres dette med en plejesæbe specielt beregnet til oliegulv, når gulvet bliver mere slidt anbefales olieklude med en plejeolie.

Oliegulv har den fordel af at, forekommer der små ridser, mærker i gulvet kan man vaske dem væk, gulvet ”rejser” sig.

Spildes der f.eks. fedt eller frugtsaft, kan disse efterlade pletter i mindre omfang på gulvet, som der ikke altid er muligt at fjerne med en gulvvask.

Anvend aldrig brun sæbe eller rengøringsmidler indholdende sulfo.

Sæbe: Det er vigtigt at sæbe får lov til at tørre ordentlig mellem hver vask, ellers er der ingen effekt.

Efter mange vask med sæbe, vil gulvene blive hårdere og hårdere og give en mere lukket, modstandsdygtig overflade.

Vær ikke bange for at putte mere sæbe i ved gulvvask end beskrevet i anvisningerne.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud